Hvordan brenne en cd med musikk fra datamaskin til en cdrom plate som du kan spille i stereoanlegget ditt.Start Nero - Burning Rom og velg Audio CD i New Compilation vindu som kommer opp.
Hvis Wizard kommer opp trykk close wizard.Skriv inn ønsket Tittel og ønsket Artist, og trykk på New knappen.Finn hva du skal brenne på høyre side under File Browser. Dette er det som ligger på din datamaskin. Du kan bare velge musikk filer som wav filer eller mp3 filer. Dra disse med deg over til Audio1 vinduet på venstre side.Nero vil sjekke og konvertere disse til formatet som brukes på en musikk plateNederst ser du en blå linje som viser hvor mye som brennes på cdplata. Den gule stipla linja viser opp til 75 minutter og den rød til 80 minutter.
Trykk Brenne ikonet (cd med flammer over teksten Opens the Write CD Dialog.)Velg Burn flippen og pass på at Write står på. Finalize CD betyr at du ikke kan brenne mere på cdplata.
Sett Write Speed i henhold til hva det står på CD Plata du skal brenne på. Write Method bruker jeg gjerne på Disc-At-Once
I Number of Copies kan du velge hvor mange kopier du skal brenne.
BURN Proof er en slags kontroll på at den brenner riktig. På noen Cd brennere heter det JustLink eller annet. Denne skal stå på.
Sett i en tom CD plate i CD Brenneren og trykk på Write knappen.
Hvis ikke det begynner å brenne på cdplata kan det være at du har valgt å brenne til harddisken.
Trykk i så fall CTRL og R og velg cdbrenneren din og ikke Image Recorder (Den brukes til å lage Image av en cd plate til din harddisk)Nero begynner å brenne cd plata og du ser bilde over.Når den er ferdig får du beskjed om at den er ferdig. Trykk på OK og DISCARD og cdplata kommer ut av seg selv.
Lukk Nero og ikke lagre.
Ferdig! :-)