Hvordan brenne en cd med data fra datamaskin til en cdrom plate.Start Nero - Burning Rom.
Nero starter og New Compilation kommer opp.
Hvis Wizard kommer opp trykk close wizard.Start Multisession disc betyr at du kan brenne litt på en cd og fortsette og brenne på samme cd senere.
Continue Multisession disc fortsetter å brenne på en cd hvor du har valgt Start Multisession disc fra før.
No Multisession betyr at du brenner en gang på plata og kan ikke fylle den mere opp selv om det er mere plass på cdplata.
Vi bruker No Multisession i dette eksemplet. Trykk på knappen New.Finn hva du skal brenne på høyre side under File Browser. Dette er det som ligger på din datamaskin. Marker det du skal brenne og dra det med over til venstre vindu ISO1 og slipp det der.Trykk en gang på teksten ved cd plata (Der det står WinUp på bildet) og skriv inn ønsket navn på cdplata.
Nederst ser du en blå linje som viser hvor mye som brennes på cdplata. Den gule stipla linja viser opp til 650 MB og den rød til 700 MB.
Trykk Brenne ikonet (cd med flammer over teksten Opens the Write CD Dialog. Se bildet over.)Write CD dialog kommer opp, velg ISO flippen og pass på at Joilet er på.Velg Burn flippen og pass på at Write står på. Finalize CD betyr at du ikke kan brenne mere på cdplata.
Denne må ikke stå på hvis du har valgt Multisession cd brenning.
Sett Write Speed i henhold til hva det står på CD Plata du skal brenne på.
Bruk ikke max speed hvis du skal jobbe på datamaskinen mens du brenner. Write Method bruker jeg gjerne på Disc-At-Once.
I Number of Copies kan du velge hvor mange kopier du skal brenne.
BURN Proof er en slags kontroll på at den brenner riktig. På noen Cd brennere heter det JustLink eller annet. Denne skal stå på.
Sett i en tom CD plate i CD Brenneren og trykk på Write knappen.
Hvis ikke det begynner å brenne på cdplata kan det være at du har valgt å brenne til harddisken.
Trykk i så fall CTRL og R og velg cdbrenneren din og ikke Image Recorder (Den brukes til å lage Image av en cd plate til din harddisk).Nero begynner å brenne cd plata og du ser bilde over.Når den er ferdig får du beskjed om at den er ferdig. Trykk på OK og DISCARD og cdplata kommer ut av seg selv.
Lukk Nero og ikke lagre.
Ferdig! :-)